15 педагози от Пловдив получиха днес своите дипломи и грамоти от

...
15 педагози от Пловдив получиха днес своите дипломи и грамоти от
Коментари Харесай

15 учители от Пловдив получиха дипломите си за обучение по метода Монтесори

15 педагози от Пловдив получиха през днешния ден своите дипломи и грамоти от сполучливо приключилия курс по встъпление на Монтесори педагогиката в общинските детски градини в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това стана на тържествена гала в ДГ " Буратино “. Педагозите бяха наградени персонално от зам.-кмета Стефан Стоянов.

Курсът е пети по ред и за трети път бе отворен и за външни участници, искащи да се допрян до философията на Мария Монтесори и стимулирани за използване на други възможности в процеса на образование и образование на децата.

Обученията на педагозите са част от дейностите, заложени в просветителната стратегия 2017-2019 година на община Пловдив и се водят  по взаимна стратегия на Общината и Нов български университет в основания за задачите местен център на Нов български университет в града ни.

От стартирането на програмата до сегашния миг са подготвени почти 100 педагози, като сега се организират редом шести и седми курс. През месец февруари започва и осмият курс 3-6 години, както и втори курс за използване на метода на Монтесори за учители 1-4 клас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР